när vintren kommer smygande med mörkret är jag inte lika stark som när jag visste att det fanns en trygghet hos dig.



tråkig måndag, tråkigt liv, jag är trött, jag säger inget mer.

för att chansen alltid kommer vara för liten.







herre gud vilken helg. tusen fina bilder och lika många konstiga sms. vincent var bra enligt mig. igår dansade jag alldeles för mycket och jag summerar den helg som grym! fast vi har nog har spenderat mer tid i silverdalen än vad vi någonsin har gjort.

vi ska dansa och le tills vi inte har några tanker kvar på någon av er.


idag ska jag rida en sväng sedan springa bort till min vän ida, imon är det vincent, på lördag ska jag sitta i seket och sedan dansa och partya ännu lite till på kvällen, på söndag kommer jag antagligen vara halvt död, så vi syns då.

<3

idag är det ett år sedan du lämnade oss. jag fick spendera 15 år och 8 dagar med dig. du var den bästa farmor. du var den starkaste personen jag kände. inget är som det ska nu och jag väntar på dig att komma hem.
jag älskar dig, då, nu och föralltid.


du sa att allt skulle bli bättre såhär men jag ser inget ljus i livet längre.


en väldigt lång sovmorgon, kom inte in till skolan för än 3, kändes rätt konstigt. nu ska jag plugga, plugga, plugga, plugga, plugga, för jag valde samhäll.

alla vägar tycks leda åt fel håll så jag står kvar här och väntar på dig



kom hem klockan kvart i ett idag. övningskörde en sväng. utvecklingssamtal nästa. imon har jag en lektion klockan tio i tre, mohaha. fast lite drygt med.

vi bär på en längtan som är värdelös att vänta på


hejhejhejhej. här är det väldigt dött. jag har varit ensam hemma enda sedan i torsdags och det kan jag lova att det har varit jäkligt skönt. lite myspys framför vampier diaries i fredags. och går hade jag ju pyjamas party med mina besta vänner. idag är jag helt slut, spelar massa gitarr när jag egentligen borde plugga. puss.

jag försöker men förlorar varje gång, så jag förstår att du lämnade mig.



vi är ju rätt gulliga och jag saknar oss lite!

"ligg lågt. någon gång kommer du bli den lyckligaste personen i världen utan honom"

fick gå runt med ballonger, kalas snöre, paket, grädde och en kladdkaka genom skolan igår. haha ni är bäst gullegrisar! sedan på kvällen drog vi in till vetlanda, käkade lite kina, kollade på premiären av breaking dawn, frös häcken av oss... det kan nog varit en av dom bästa födelsedagar på länge! puss på er.


jag vill göra fel och kunna erkänna det



nu blir det kladdkaka med gullisarna. hejdå.


let's say no more




snyggisar. jag älskar min pappa såhär på farsdag. kalasat lite för mig själv idag och tränat en halv träning. foten gick åt skogen.

jag försöker le i din närhet för att visa mig stark, för att hålla in tårarna, för att lära mig att släppa taget om något fint.





hejhejhej! fotade massa med amanda igår. snart kommer nelly och ellen för lite mys. jag har inget mer på hjärtat så hejsvejs.

.


all I needed was the love you gave, all I needed for another day and all I ever knew was only you


denna vecka är nästan som alla andra lika kalla och tråkiga. kom nyss hem från ida, kollat lite på bonde, skrattat en massa, ätit glass och sedan var ju amanda även där ett tag. nu ska jag ligga i sängen och lyssna en massa på joshua radin, kanske gråta en skvätt. jaa det låter bra, puss.

du har gjort ditt val och jag kan inte säga emot. men grejen är den att du har så jävla rätt, jag litar inte ens på mig själv längre.






kalmar/öland bilder jaja. väldigt söta. nu ska jag nog rida en sväng med ellen i detta vackra väder. och börja tagga en skola igen.

jag hör din röst inom mig varje dag, när du säger dom ord som jag gråter över varje dag.







några vackra mobil bilder från rookiefestivalen. kom precis hem från kyrkan, gråtit en aning, saknar farmor som satan. nu ska jag till ida och amnanda snart. puss på er.

jag vill glömma allt, för jag är kär och bara gråter för att allt är mitt fel. du var rätt, du var den som var så jävla rätt.

hejhejhejhallå. ett par mycket fina dagar i kalmar/öland med den bästa nelly. nu kom jag nyss hem och så fort jag kom hem så händer det ännu en gång massa skit. saknar linköping och alla människsor där just nu. vill ha fest och glömma allt för en kväll. jag vill för mycket nu allt tar över därför ska jag sluta babbla och vänta på att amanda kommer och antagligen förgyllar min dag! bider från alla festligheter kommer! hejhej.

RSS 2.0