ännu en gång gör du mig kär. ännu en gång gör du mig osäker.

jag vet att det är lite dött här. hade tänkt att slänga in några bilder från lördagens festligheter men min mobil och datorn vill lixom inte konekta eller vad man säger. så jag går och lägger mig istället.


så jävla rätt.

hejhejhej, dom 2 senaste dagarna har jag varit på hajk och jag kan säga det att jag tror inte det finns en liten muskel i min kropp som jag inte har ont i. efter att ha sovit sten hårt i ett tält och då fryst ihjäl, krypit genom lera, simmat skit långt, bärt stockar med människor på runt banor, klättrat och gjort massa andra fys banor så tycker jag att jag är väl värd att ligga i sängen hela dagen och det är precis det jag tänker göra.


a thousand lies have made me colder.

jahopp, tillbaka i linköpning. lika snabbt som jag var hemma tycker jag att jag var tillbaka här. vet ärligt talat inte vad jag ska skriva mer så jag skiter i det. puss.

dina ord gick rakt in i mitt hjärta.


ÄNTLIGEN HEMMA. skulle egentligen stannat kvar och ålat mig upp för en av de mest folktäta gatorna i linköping med underkläderna över de vanliga kläderna, cykelhjälm och gummistövlar men nej, jag låter mina klasskamrater göra det istället! nu ska jag snart bege mig mot ida och mysa med henne och maja.

jag såg en stjärna falla.



gått runt i vinterkläder hela dagen, ålat mig fram genom korridoren och ute, haft "nolla" skrivet i pannan hela dagen för jag hade jeans på mig, fått ställt mig framför en 3:a klass och dansat och svarat på en fråga samtidigt som dom filmade. ja jag har blivit nollad och det fortsätter i 3 veckor. på fredag ska vi ha på oss gummistävlar, syklop, en vit tröja och ha underkläderna över dom vanliga kläderna och gå till någon äcklig gammal göl.. hm, jag undrar hur det slutar?


i think pain is my only friend.

hejhejhejhej. idag tvingades jag att ringa till en reseledare för det var mitt dröm jobb. jag skulle ställa massa frågor och annat shiet. men som tur var ringde vendela istället, hahaha. imon har vi nollning. vi ska gå runt i skidutrustning hela dagen? annars får vi massa straff och sen ska vi även gå in till en 3:a klass, helt själv och där inne vet jag inte vad dom kommer göra.... min mobil har även varit borta hela sommaren sen jag skickade in den på lagning och nu berättar netonnet att den är borta. så jag ska få välja en helt ny och ärligt talat så tycker jag det är bättre. men jajaa nu ska jag sluta tjata. puss.

heartmisstakes.


Måndag.
Första dagen i skolan tycker jag var helt okej. Fast vi fick en macka och cider till lunch? haha. jaja, skolan verkar helt okej men jag vet inte riktigt om jag kommer vilja fortsätta, har en fruktansvärd hemlängtan och det känns inte redigt rätt. Jag ska ge det en vecka får se hur det blir. puss.


goodbye beautiful freaks.




sommaren är pata för mig.
efter att ha jobbat till halv 3 igår natt så är jag rätt slut idag. imon så är det ju även skola så upp vid 6 och åka till linköping. idag har jag mest slöat, varit med evelina, amanda och nellan, packat och gråtit en skvätt. puss.

Last kiss.



just nu sitter jag dö trött och funderar på om jag kommer hinna allt jag ska göra idag. ska vakta på gpt i 12 timmar(!!!!) men ärligt talat ska det bli kul. nu måste jag baka pannkakor innan jag ska åka. puss.

live, love, let go.
















jag har nästan spenderat tre hela veckor i pata och det är det bästa jag vet. har haft dom störtsköna järnisarna där med.  kalmar, rix fm igår var mer än okej, nu ska jag mysa några sista dagar med min familj och mina vänner, sedan flyttar jag till linköping. puss.

RSS 2.0