have you ever been so sad you can't hardley stand, lying on the ground head in you hands? I have, yes I have.



Fredag, tidigare har jag sagt att jag tagit sommarlov från bloggadnet men eftersom jag har tråkigt tänkte jag slänga in ett inlägg och berätta att allt är bara bra! Till hösten kommer jag även flytta till linköping, yey! Nu ska jag snart åka till pata med mina fina vänner och imon håkan i kalmar, livet leker.

Jag är kär i kärleken.



Torsdag, jag tror jag ska ta sommarlov från detta bloggandet. Jag orkar aldrig blogga längre, kanske kommer slänga in ett inlägg då och då men inte så ofta. Idag har min mamma fotat mig och min häst, hittar mycket fina bilder men dom måste fixas lite först! Snart kommer ida och amanda på "tv-dejt" så pusshejdå!

moments in the past.



Tisdag, bjuder på finfin bild. Som visar min helg typ, evelina var ju och hälsade på. Nu sitter amanda jämte mig och tidigare idag fick jag en present av nelly och maja som tyckte jag behövde m&m's utan anledning, så dom flickorna vill jag hälsa lite extra till! puss!

jag hoppas marken du går på går sönder.



Fredag, dom senate dagarna har jag förmestadels jobbat, igår var jag i västervik med min fot och dom skickade bara vidare mig till röntgen, kul. Men annars var nelly med där med och de var verkligen länge sedan jag hade så roligt! Idag har jag jobbat och ridit en sväng med sara, duktig som jag är la jag min mobil på backen och min häst klev på den, så nu har jag ingen mobil för jag har tagit sönder alla vi har. Förhoppningsvis får jag snart ett samtal av ida så jag kan komma och hämta någon gammal mobil av henne. Jag vill avsluta inlägget med att säga att jag älskar alla mina underbara vänner.

RSS 2.0