min dag

idag åt jag en feeet
den va
nu ska jag
dååå blir jag såhär glad
hejdå

Jag litar inte på migsjälv längre, det tror jag ingen gör.


små söt bild
hahahahahahahaha, mitt föredetta blogg inlägg var inte jag, det var min kära vän ellen som kan komma in på alla mina grejer på datan typ, jaja det var rätt kul faktiskt! just nu sitter jag i skolan och har rätt dö tråkigt. Förut var vi och åt pizza och (förundrades) över en människa? ikväll blir det nog lite plugg, rida en sväng och lite träning. imorgon är det fredag som är lika med helg och då blir det lite partaj i vimmerby tror jag, fint.

tusen små fjärilar flyger runt i min mage varje gång jag ser pojken, men ärligt talat tror jag inte jag är kär.


hejhejhej, skolan är inte så farlig faktiskt. I måndags var jag hemma vid 1, igår började jag kvart i 12 och idag har jag bara haft en normal lektion typ. Skoljoggen gick helt okej. Har också skrattat så jag dött åt sara och hundarna när vi red annars händer inte så mycket kul i mitt liv så jag ska sätta stopp här.

she's a star whit a lonely heart.






hejhejhej, här kommer några bilder sedan i fredags som jag tagit från ebba, riktigt fina tjejer! Igår hade jag myspys med amanda men sedan ångrade jag att jag inte drog på fest till lisen så jag drog dit en timme, inte helt fel. puss.

jag gör bort mig, jag gör fel, det är min dåliga sida och jag är ledsen för det.


lördag. jag tycker gårdagen var helt okej. jag hade kul. jag gjorde bort mig i slutet. men gjort är gjort. nu ska jag sätta mig och se på vampier diaries, sova lite, åka upp till min häst och gråta en skvätt. puss.

.


dina små ord gjorde mina dagar stora.


myser mig ner i pappas gosiga tröja, att vara sjuk är inte helt fel! svenska bokredovisningen är färdig och nu ska jag och sedan gå och lägga mig. bjuder på denna osminkade bild. puss.

all I needed to do was get just a taste of you.



två extremt härliga sommar bilder som egentligen inte har ett skit med varandra att göra. jaja, jag har verkligen inga andra bilder så jag kände, varför inte dra till med lite härliga sommarminnen? idag har jag mest försökt överleva hela dagen. jag skulle aldrig gått till skolan för när jag kom hem hade jag feber, yeay! nu tror jag att jag ska dra mig till sängen och läsa och sova lite, puss!

Jag försökte vara mig själv men du gjorde det alldeles för svårt.

hejhejhej, idag har jag bara legat inne hela dagen bara för att försöka få bort min lilla förkylning, jag kan verkligen inte vara sjuk på fredag. det går inte. nu ska jag mysa framför idol, puss!

jag gav mitt hjärta till dig, alldeles för enkelt.


fredag, efter en seg dag i skolan gav jag och sara oss ut på en härlig ridtur md tre hundar. nu väntar jag på mar så jag senare kan dra mig ner mot nelly. jag är lycklig och livet leker.

jag vet inte vad det är som jag gör fel.

hallåhallå allesamans, just för tillfället sitter jag och funderar över typ allt. känner att för tillfället är livet helt okej faktiskt! jag smaskar även i mig massa tuc-kex och philadelfia ost, myser i min säng framför robinson. pusspusspuss.


jag kan inte tänka mig att le för något som jag inte borde le åt.

min dag har inte varit den bästa därför är jag smått irriterad. jag är så duktig så jag har lyckats låsa in mina nyklar i skåpet, det är min vanliga gamla tur. nej nu ska jag inte tråka ut er mer utan försöa sova lite!


få mig inte att sluta le, nu när jag äntligen har lärt mig igen.


hejhejhej, min älskade farfar var tvungen att bli inlämnad på sjukhuset idag så min mamma fick köra in honom och jag fick bli lite hundvakt. så just för tillfället sitter jag mest och myser med kvittra ensam i mitt hus, samtidigt som jag har fått hem vampier diaries säsong 2 så jag nördar det med. tycker dagen har varit ganska okej även om allt gått lite emot mig, puss!

i took your words and i believed in every thing you said to me.



lördag, saturday, samedi. väntar på att nelly ska komma hit, men det verkar ta sin lilla tid. på morgonen idag gick jag upp och åkte till stallet för att lasta hö, det var jäkligt jobbigt. sedan gav vi oss ut på en långtur med hästarna, mysigt! nyss såg jag en heldel massa ishockey och nu kollar jag på finnkampen. sport gör verkligen mina dagar ibland. puss!

När solen går ner för sista gången i september, ska jag tänka på dig.




fredag, underbart! skolan idag har varit har varit rätt chill. jag har kanske hetsat upp mig lite förmycket på små saker men jaja. det blev också en gofika på klf:en som bestod av tuc kex, munk och en liten dricka, mums! Nyss har jag varit ute på en liten rid tur med amanda som ni ser på mupp bilden ovan. nu beger vi oss bort mot baren för lite pizza, sedan vidare mot maja och där ska vi mysa med popcorn, morötter, dipp och film! Känner att jag har varit nyttig idag haha, men pusspusshej!

jag log mot dig för första gången idag och jag kommer göra det igen.



hejhejhej, det är inte mycket kul som händer på en här bloggen. Kan ju bero på att det inte händer så mycket kul i mitt liv. Idag kan man väll säga att mestadels har jag skrattat, sprungit runt lite här och var och varit rätt oseriös. Så nu är jag i behov att en tupplur innan min mamma kommer hem, puss!

du har fått mig svag en gång, antar att du kan göra det lika bra igen



hejhejhejhej, idag har jag mest myst i skolan, första franskan gick bra tycker jag. får hoppas att jag lyckas skrapa ihop ett g längre fram. Yoga med nelly, rida, plugga och gå en sväng med amanda blir det härnest. puss!


du ljög säkert om vem du var.

igår kväll blev det lite nakenbad i baddammen med amanda, ellen stog jämte och mest skrattade. idag har jag ridit en sväng, besökt sjukgymnasten och haft vattenkrig med ellen. nu ska jag tagga första gymnasiedagen i hultsfred med idol, fint.

den magiska kvällen glömmer jag aldrig.


yoyoyo, allt flyter på här i sjunnen, snart blir det nog lite mat, skräckfilm och massa annat mys. jag trivs.

antar att du har hittat någon som var bättre för dig än vad jag någonsin varit.






här kom några bilder från marknadsfesten iallefall. härligare människor finns inte. nyss kom jag hem ifrån vetlanda. där blev det en ny plånbok, en skjorta och en tröja. nu ska jag och amanda fortsätta med det vi är bäst på, vara riktiga töntar!

bättre vänner än mina får du leta efter.


dessa tönt kvällar måste vara de bästa. det är det ända jag säger!

allt du gör är meningslöst, men det är viktigt att du gör det ändå.










don't listen to all the people who you hate, cause all they do is make your mistakes for you.



För alla ni som inte vet har jag flyttat hem igen. Börjar i hultsfred på tisdag. Tänker inte ta upp varför jag flyttade hem igen här för det är massa olika grejer. Nu tänker jag försöka städa mitt rum. puss!

RSS 2.0