Now you've just become, like everything I'll never find again at the bottom of the ocean.



eyyy, kemin går åt skogen, jag skiter i de nu. förut idag var jag med världens finate vänner vid glittan och mumsade massa gottgott och tog ett dopp. Jag ska vara ärlig, de var länge sedan jag kännde livsglädje, men idag kännde jag de och de var fantastiskt! Imon bär de av mot öland, så har de bättre än bäst här hemma!

What are words when you really don't mean them?

Måndagen har varit fullspäckad för mig. Kom väll hem från "skolan" för 2 timmar sedan, kul! Showen blev väll okej, eller aa vi hade mycket tekniska problem.. menmen.. nu ska jag sova!

Jag hoppas att du fortfarande tänker på mig iallefall.

Nyss kom jag hem från träningen och jag måste säga att jag är dööö sugen på att träna, okej, de där lät ologiskt, jag var ju inte med på träningen pågrund av min fot, därför är jag sugen.. okej, vi lämnar de. Efter de tog nelly och jag en glass hultsfred, hon skämmdes över att hon inte hade något smink och sen mötte vi värsta gangster gänget. Nu måste jag fixa so:n, puss

Jag vill inte ha några bortförklaringar från dig, jag vill bara att du säger förlåt.



Söndag, jaa livet går vidare som de har gjort denna vecka, kul, tråkigt, ledsamt, känslofullt är väll några av dessa ord som jag känner just nu. Nyss kom jag hem från amanda, där jag har spenderat natten, vi chillade mest framför datan, erövrade sjunnen och såg på scream. Jag lovar er att amanda var livrädd när vi såg på filmen! Och jag vill även säga förlåt till henne för att jag klickade nässjö bon! Nu måste jag plugga so för jag vill gärna inte sitta hemma på tisdag då de är speedway! pusspuss

Jag ler när jag tror du mår dåligt, men jag vill inte att du ska må dåligt.

hejhejhej och mer hej! Nu väntar jag på min broder som ska köra mig till sjunnen för den återstående helgen ska jag befinna mig i amandas lya, mycket fint om ni frågar mig! Nu är de nog bäst att jag slänger ihop denna tomburken, pusspuss.

Om våran värld skulle falla samman skulle de vara dig jag ägnade mitt sista ord till.



Nelly och jag sjöng singstar förut och jag lovar er att ni hade dött om ni hade hört oss.. fy faan vad falsk, speciellt jag. Men de är så äckligt kul att bara skrika ut sångerna och de låter hemskt! Men en låt de lät de fint tycker jag, eller nästan iallefall.. Okej, vi lämnar den fronten nu! Just för tillfället ångrar jag mig att jag inte åkte på fest idag, men men så är de! Godnatt alla fina!

Hjärtat, jag hoppas att du förstår att även om du sårade mig kommer jag alltid finnas här för dig.





Fredag, de flesta ska på fest ikväll men inte jag! Jag ska sitta hemma och ta de lugnt. Förhoppningsvis kommer nelly över ett litet tag med. Nu ska jag springa bort med hunden till farfar. pusspuss!

The truth hurts, the last words.



Extremt dålig mobil bild blev de idag, kul! Nyss gick jag en runda med nelly, blev mycket skit prat och massa anat skit! Nu ska jag sova! pusss!

Även hur mycket du sårade mig, vill jag inte förlora dig för alltid.

Hejhejhej, spelade in massa roliga filmer till showen idag, de kommer bli grymt! Nyss kom jag hem från nelly där amanda även var. Medans dom pluggade lå jag och såg på lost, kuligt! När jag kom hem fick jag brev om att jag ska få träffa en ortoped med min fot.. blablabla så går mitt liv vidare!

Orden som ingen annan än du kan förändra.


 
Jag vet att jag redan lagt in denna bild en annan gång men jag hade ingen annan och hade allmänt tråkigt så då blev de såhär. nu ska jag nog göra mig redo för en godnatts sömn, inte illa alls om ni frågar mig!

Jag är längst ner, längre ner kan man inte komma.

Hejjhejj, jaa livet går vidare men inte mer än så. Just nu är de ända jag behöver mina vänner och familjen. Jag tänker för mycket och är för stressad hela tiden. Men denna dagen har faktiskt varit helt okej iallefall. När sara kom hem tog vi en rid tur, de var ett tag sen och de behövde jag verkligen! Nyss va jag, ellen och amanda på baren och åt lite (eller jag åt) haha. Sen gick vi en runda och sen tog ellen och jag cyklarna hem, när vi var påväg hem så blev vi omkörda av polisen, både hon och jag blev rädda och var tvungna att tänka till, sen kom vi på JA vi är 15 år och får cykla utan hjälm! haha. De får sluta detta inlägg! pusspuss!

Du lyckades, du lyckades så jävla bra.

Sitter hemma och väntar på att pannkakorna ska bli färdiga, mums. Hoppas även att alla min kära vänner snart kommer hem för jag ångrar verkligen att jag inte gick till skolan idag. Visst jag mådde ju inte bra på morgonen men nu mår jag bra så imon SKA jag gå och så är de!

I'd never want to see you unhappy, I thought you'd want the same for me.

mitt förra blogg inlägg gjorde jag mest bara för att jag behövde få ut mina känslor och de fick jag verkligen! Nyss var jag ute oc gick en sväng med nelly, fint! Nu blir de väll att fortsätta med fysiken. pusspuss 


Du lämnade mig nu när jag behövde dig som mest.



Sitter hemma med en röst som ingen vill höra, har dragit på mig en rejäl förkylning. Snart bjuder pappa på lite egg medans jag har världens guliigaste hundvalp som ligger och sover i mitt knä. Efter maten ska jag nog plugga, sova och se på någon film. pusspuss

Goodbye my almost lover.





hejhej, sitter med varma hallon och glass, ett rent mobelius tisdags mys! För här tänker jag spendera natten här för här kommer inga sorger in dom stannar där ute! pussen!

Jag fattar nu att jag skulle litat på alla som sa hur du va, du är en idiot.

Kom nyss hem från skolan, trött, besviken och arg. Jag kommer troligtvis gråta mig själv till sömns inatt som jag gjort dom 3 senaste dagarna. Jag ska inte gråta pågrund av dig, utan pågrund av att de finns så många idioter i denna värld. Nu ska jag dränka mig i godis och fysik uppsatsen, kul!


jag fattar inget om allt som handlar om dig.

på hemma plan igen, så underbart härligt! Orkar inte sitta och rabbla upp allt som hänt just nu utan det kommer ikväll istället. Nu måste jag dra mig ur sängen innan mina föräldrar får psyke. Jag har även en liten gullig hundvalp som väntar på mig där nere. pusspuss!

dobranoc

eyyy, ville bara beratta att jag ar vid liv! Nu hoppas jag att de blir sangen for jag ska upp vid sex imon, till ett koncentrationslager, kanske faller en tar ellertva pusspuss! dobranoc= godnatt!

Poland

Siter på en svajande båt påväg till Polen. Medans dom andra (ellen,nelly,maja och erika) var på spa unnade jag mig en hytt där jag sov för att åksjukan slog verkligen till. Jag lovar er alla att man känner sig riktigt full när man går här. Nu ska jag och erik se film, puss!

Well I keep dreaming of you.



Sista blogginlägget innan polen. Kuuuul, eller inte. Jag är extremt nervös så jag knappt vet vart jag ska ta vägen. Och jag måste även sova nu eftersom jag ska upp vid FYRA inatt/imon. pusspuss!

Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta till dig.



Måndagen gick snabbare än vanligt idag. Var nog bara för att jag inte ville att den skulle ta slut. Iefösig är den ju inte slut än men ändån. Borde börja packa nu känner jag, men jag vill inte. Fast ebba och jag ska hoppa av båten och simma hem sen så jag tror detta kommer sluta bra, eller inte. Jag är nervös och skriver undligt nu så de är nog bättre att jag sätter punkt.

My mistakes will catch up of were i'm at.

Min fot vill inte funka längre har jag märkt nu. Träningen slutade med att jag fick bäras till bilen. Just nu hoppas jag faktiskt på en operation för jag orkar inte med detta längre. Jag tror även att jag har bestämmt mig för linköping nu. De är ju faktiskt enklare att hoppa av i linköping om jag inte skulle trivas än att ångra sig om jag tar hultsfred... Nu måste jag få i mig lite mat!

Jag ser dig som min, fast det är inte vi.

Dagarna går bara fortare och fortare. De börjar närma sig slutet och så fort jag tänker på att jag ska få lämna min underbara klass snart, gråter jag. Tänker även förfullt på om jag ska flytta eller inte. De rår att tänka på nu! Jag vill verkligen inte åka till polen, men jag måste. Jag får göra de bästa utav skiten. Nu ska jag äta och sen träning! Behövs! puss

Du kom in, jag står kvar, där jag alltid kommer stå.



Hallåå, hemma från göteborg igen. Där har det varit mycket fint! Åkte atmosfear för först gången, läskigt men en av dom roligaste faktiskt! Tyvärr tjurade jag ihop dom två sista timmarna och jag vet själv inte varför. Väldigt besviken på mig själv för det, men men. Idag har jag beslutsågnest. Får se vart jag åker. Hejsvejs!

Länge leve sommaren, den som kom och gick igen.







Peppa göteborg imon med dom sista timmarna på spotify. Innan det lite foto med ellen. Blekfis kan man ju kalla mig. Pussss

Vi grät och grät tills tårarna tog slut.



Den extremt (fina) bilden kommer från valborg. Jag kan lova er att de är två väldigt vackra flickor på bilden iallefall! Och då syftar jag på ida och ellen. Nejnej, nog tjat. Dags för lite sömn! pusspuss


Jag tänker byta stad för nu kommer allt tillbaks.





Måndag. Har inte bloggat sen i fredags tror jag så de är dags nu! Jaa, helgen har varit underbar. De var länge sedan jag var så glad som jag har varit nu. I lördags drog jag och evelina mot göteborg, hennes mamma var även med. Vi fick en spabehandling på hotellet och sen fick vi se 2 rätt dryga handbolls finaler men annars var de jätte bra. På kvällen sen satt vi vid korsvägen i typ 2 timmar och bara pratade, vi flörtade även lite men vi bestämmde oss för att gå hem istället, haha. Igår hände de inte så mycket förutom att ja åkte hem från göteborg och va med ellen. Hon sov även här eftersom vi hade utklädningsdag. Nu kom jag nyss hem från en springtur med nelly och innnan det hade ellen och jag besök av freddie och sumpan. Därifrån kommer mina icke så fina mobilbilder. De är väll de mesta som hänt i mitt liv över helgen. pusspuss. 

All skit du har gett mig är din kärlek till mig och den tackar jag för.

om jag ska vara ärlig orkar jag inte skriva något här så jag blir inte långdragen. snart kommer min sköning till vän ellen på besök och vi ska ha en trevlig kväll tillsammans med några andra. egentligen hade jag en fin bild som jag skulle lagt ut idag men mobilen och datan vill lixom inte konekta om man nu kan säga så!


Jag är kär, du är kär men ingen vågar.

sitter här och plågas av att min mamma sliter i mitt hår. eller rättare sagt jag har en fin mössa på mig och slingar mitt hår, de gör inte lite ont! sen blir de att slänga sig i duschen och sen vidare till sängen med datan i famn och tv:n på, mycket fint om ni frågar mig! pusshej.

Dom har svårt att acceptera att jag älskar fel person.



Bara för att min mamma tog sönder min fina parfymflaska idag som jag fick när jag var i Egypten så blev det en liten bild på några. Jag skulle sprungit med nelly idag men de slutade med att igen av oss orkade gå till varan så båda sprang ensama. Om jag ska vara riktigt ärlig så saknade jag hennes moraliska stöd... men men, nu ska jag försöka öppna matteboken. pusspuss

Lämna mig inte nu när jag är som mest sårbar.



Var kom snön ifrån? Jag minns att jag satt ute och solade i bikini och blev skit varm förra veckan? Men aja, de är sverige i hög nivå enligt mig. Dagen har annars varit skrattig och kul dag tycker jag. Nu ska jag dra till ida och käka kladdkaka med henne och ellen. pusspuss

De vi hade, de va inget men jag var kär i dig ändå.



Hajhaj, fick nyss reda på att jag fått sommarjobb på dagis, de låter trevligt! Nu bär det av till stallet och sen till silverdalen och gymma! pusspuss

Dagdrömmaren kallar dom mig.



Gårdagen var fin tycker jag! Lite segt ett tag när jag var trött men sen blev det bara bra! Nu sitter jag här md hundra läxor framför mig så det är bäst att släppa datan och göra dom! pusspuss

RSS 2.0