O jag kommer aldrig sluta förstöra mitt liv.

Bör sova av mig allt som hänt och gå vidare men de kommer inte bli enkelt kan jag säga. Hoppas att jag vaknar någon annan stans imon, så lågnt här ifrån som möjligt och jag vill vara helt ensam. Där ska jag suga in allt och låta de gå sedan, de blir enklast så. Vara den som försvann spårlöst för en dag och kom tillbaka lycklig. Inte för att de kommer hända men man kan ju drömma? Imon är de handbolls dm tränings grejs först och sen handboll på kvällen hoppas jag kan skaka av mig lite då. Tänkte försöka hinna rida en sväng på tarragona oxå för att få komma ut ne nu ska jag sov godnatt!

Kärlek är ett svårt spel, man måste spela korten rätt och de har jag inte gjort nu.

Tjeena, har haft en dålig dag idag, vaknade upp ledsen, fick reda på att jag inte kom in på sanda, fick reda på att alla var sjuka så jag var typ ensam, slog huvudet i taket när jag stog på bordet, sa en dum sak som jag inte kan ta tillbaka och är ledsen för det, blev retad och eftersom jag var sur och trött va de inte kul oc ärligt talat känndes de som att alla gav mig dumihuvudet blickar hela tiden. Just nu känner jag mig misslyckad och dum i huvudet men de är bara suga in de som hänt och försöka lösa de. Ne nu ska jag gå och bli glad med lite mat ui magen, puss


jag misslyckad.

 

om jag ändå kunnde tänka rätt innan jag agerar.

Jag är ledsen för att jag är en idiot, de är en dålig sida av mig. Alla har dåliga sidor och de är nog tur. Själv trodde jag att jag var bättre än de men tydligen inte. Jag har ingen annan än mig själv att skylla och jag är ledsen att de blev som de blev.


Återligen är jag för feg för att lyssna till mig själv.

Heej, kom hem från evelina nyss, har ju sovit där inatt eftersom jag var i vimmerby igår. Innan vi drog till vimmerby åt vi tårta , mums. Haha, sen drog vi iväg , innan vi gick in gick vi en runda i vimmerby rätt dött förutom några ungdommar , kvällen/natten slutade väl sådär men aa en trevlig stund med alla hade jag! puss hejdå!

Heaven is a place on earth.

Tjaa, jag tänker inte på min stulna mobil utan att jag är på g och drar till vimmerby snartast för att ha en kickas kväll! Hoppas vi syyns! HEJDÅ!

Man vet aldrig med livet.

Hallååå, sitter i silverdalen nu och gissa vad jag har gjort? Tappat min mobil i Hultsfred , jippie! hejdå!

I got my mind set on you.

tjao! Vaknade glad idag , upp i duschen och sen fixa sig , för nu drar jag mot hultsfred för först handbolls match och sedan på kvällen mot vimmerby och harrys. Ne, nu ska min snälla bror köra mig , han har nog aldrig varit så snäll mot mig som han är nu? Kan de vara bara för att mamma och pappa inte är hemma , aja de är bra iallefall! Ne , nu kööör vi!


Försök inte vara någon som du inte är , den du är är mycket bättre.

Tjenare, nelly är påväg hit hoppas jag? haha , aa de är hon senare vid 8 kommer amanda oxå och vi ska ha en super trevlig kväll har jag bestämmt! Jag har faktiskt inget mer på hjärtat nu så , puss på alla!


We don't have to be friends but we don't have to be enemyes.

halåå, en shopping tur till jönökping blev rätt lyckad , förutom att jag hittade två olika skor som var skit snygga men självklart finns dom inte i min storlek. Men blev ett par mörkblåa convers iallefall, en topp och kjol som jag ska ha imon på harrys. Min mobil är typ sönder oxå , asso den fungerar men hur ska man säga när jag får sms syns de inte utan de kommer till inkorgen direkt så jag märker inte om jag får sms. Aja, får väll skicka in den på lagning om inte någon har någon skit bra lösning?

baby hurrican

Hej, sitter i bilen och väntar på att få komma in på a6. Albin sitter och mobbar alla som går förbi.kr nu ska vi gå in så hejdå

I still smiling even if I'm close to tears.

Hajj, åkte på träningen ikv även om jag var jäkligt trött. Fast vi hade de lugnt utan tränare så. Imon ska jag till jönköping igen. Shoppa, fast de blir säkert bra ändå , bör sova nu för att orka så hejdå!

Oh , this times are hard , it will make us crasy , give up on me baby.

Halllåå, hemma igen. Maja har varit här ett tag nu och vi har tagit massa snygga bilder men dom försvann så... De gick okej på uttagningen tycker jag fast tror inte jag kommer in men får la hoppas. Fick iallefall reda på att jag inte kom in på jb... Aja, that's the life helt enkelt. Men har ju en chans att gå jb fast inte elit idrott handboll utan något som man inte tränar så mycket på.. ää , jag vet inte. Hoppas att jag tar mig till träningen ikv, men INGEN ska ju med så får se annars blir de en film med maja. Ne är trött och seg i kroppen så ska dra mig och sova nu i en timme tror jag, hejdå:*


Onsdag

Hallå, sitter i lägenheten i Jönköping nu. Är förbannat trött men de ska nog gå , senare bör det av mot a6 för träning och shopping. Imon träning på morgonen och sedan hemfärd. Ska bli skönt att få komma hem och sova! Haha, ne ni får ha de för bra hejdå:*

..

Hallå, sitter i husqvarna nu och de verkar vara myysigt. Men på något sätt känner jag bara att jag vill åka hem , men de blir svårt , upp klockan 6 imon och träning 9 Jippi! Ne , känner mig förkyld så om de blir för mkt hoppar jag nog över ena träningen imon. Tjejerna verkar trevliga men aa om någon är sugen på att hämta mig går det jätte bra! ne, måste få lite sömn nu , god natt!

Även om jag inte saknar dig , saknar jag allt du sa till mig.

 
Man kan tro att jag ska vara borta i en vecka men nix kommer hem på tordag , Hejdå!

Take my hand and breathe in deep.

Tjeeena, har inte så mycket mer att säga än att jag måste göra ett snabbt blogg inlägg innan jag åker , kommer antagligen inte kunna blogg så mycket förren torsdag, men kanske snokar upp någon dator om jag hittar någon. Nu ska jag först åka till sjukgymnasten i Hultsfred sedan hem o packa och sen till Jönköping. Ska åka buss med 3 stora väskor , önska mig lycka till! Nee, men de löser sig nog , ha det bäst här hemma , tajoo!

When I need you most you let me fall.

tjenare! ligger i min säng och bara myyser , ikv drar jag jag till jönköping o stannar där tills torsdag. Är inte så jätte pepp på de igentligen, är lite förkyld och ska då träna handboll... Men vad gör man inte för att komma in på ett gymnasium. Nu blir de lite frukost tror jag , puss.


The city of angels is lonley at night.

Tjeenare! Ellen tog sig oxå hit förrut men dom drog hemåt nu. De blev scream 3 att kolla på , rätt läskigt. Vi hade typ halva filmen kvar när dom skulle hem så nu vågar jag inte se färdigt på den själv. Men ne nu ska jag dra mig till duschen tror jag , puss.

When I'm face to face whit you I get nervous.

Halluu, en trevlig dag i vimmerby med tjejerna idag , fast blev lite mycket fika för mig tyckte jag. Haha, ne då. Micke kom och tog en liten fika med oss , de var länge sen man såg honom. Snart kommer amanda och då blir de film och kladdkaka , myyysigt!


Social butterfly.

Hallååå, är inte lov de bästa som finns ? Jag tror de! Idag ska jag dra mig mot vimmerby med Amanda och Ida. Ska bli mer än trevligt, sen ikv är det dags att börja städa rummet tycker jag! Jag har kläder över allt, inte kul. Men nu iallfall måste jag gå och fixa mig för bussen går om en timma , tjaoo!


Balme it on the boys.









fotat en sväng med ellen , kanske inte blev så bra och så många för vi försökte ta oss in i ett hus men lyckades inte...


Jag tror att allt jag ser inte har någon mening längre.

Hallå, vaknade precis av att solen lyser mig precis i ögonen och jag är dö varm. Fast jag drömmde inatt att de var varmt ute solen sken , myggorna bet mig och jag gick runt i shorts och linne, o nu vaknade man upp med massa snö, toppen! Får hoppas att dagen blir bättre , skulle dragit till målilla ikv men blev inte så så jag och ellen tar en ridtur och bakar lite sen. Fota blir de nog oxå så kommer nog lite bilder hitåt sen. Ne, nu måste jag äta frukost så de inte hinner bli mörkt innan vi kommer iväg, puss


I was a dreamer before you went and let me down.

Hallååå, nu ska jag se film tänkte bara berätta de så alla som vill veta vet nu..

I close my eyes and breath in.



en mobil bild på amanda , kanske inte den bästa men.

The heart is apart of letting go.

Hej, en finfin dag med en väldigt saknad person i backen idag, amanda. men nu måste jag rusa hejdå


Kärlek skulle aldrig funnits utan hat.

Hej, hemma från linköping nu. Gick väl sådär eller ne inte så bra, men vi får se vad de leder till. Sova vill jag göra nu , så de ska jag göra , se om jag lyckas.

Breakeven

Hej, skulle tagit tåget till linkping idag men det blev ersättnings buss istället , inte kul. Men jb gymnasiet verkar vara skit bra iallefall , imon gäller allt! puss

 


I'm so far from were I want to be.

Hej, ska blogga lite snabbt nu på morgonen för att jag drar mot linköping sedan och kommer inte hem fören typ fredag kväll. Och på fredag gället allt , handbolls utaging som gäller. Jag kommer kämpa tills jag inte har något att kämpa för längre, jag ska ge allt. Ne , nu måste jag pack färdigt , hade bra puss!

De är inte enklet när de är svårt.

hallå, blev inget blogg inlägg igår pga. massa skola och handbolls träning och ärligt talet jag orkade inte. Idag har vi haft engelska prov , gick åt helvete om man nu får säga så... Skulle igentligen dratt mej till gymet men blir istället en film kväll med kaladdkaka med ellen. Låter mycket trevligare tycker jag. Själva dagen har väl varit lite upp och ner men okej har den ju varit bra ändå ,ne nu ska jag sluta tjata.

I'm hurting people even if I don't want to hurt them I alweys do , but that's just another part of me.

Heej


Hde förberätt ett låmgt inlägg men har glömt allt på dagen nu. så kan de gå och är helt enkelt för trött för att skriva mer nu så ha en bra kväll allesammans!

Jag kan inte se vad som är rätt och fel längre.



Hallu , är trött. Och har massa prov och skit nästa vecka. oo , aa de är allt jag kan säga känner jag.

Ellen kom på denna rubrik.

Detta vill ellen göra:

  • ut och gå
  • hitta och äta en kaka
  • ringa någon och spela spel
  • baka en kaka och äta den

Slutsats ellen är en gottegrid och vill ha en kaka.
Men istället klär ellen och amanda på sej mina kläder!
Och dom tycker att dom är fets fast aso nee.


your song

amanda frödeberg är riktigt bra! aso seriöst, hon är toppen!!!!!!!!!!!!!!!!!
ikväll ska vi kolla på melodifestivalen och käka chips.
ganska gutt vaaaaa!


.

De var de där att hitta sig själv.
De är inte enkelt.
Jag har förstått de nu.
Jag vet inte vem jag är längre.
Vart jag hör hemma , vad jag håller på med?
Jag bara fortsätter leva fast själva jag står still.
Min stora fråga är , vart hittar jag mig själv?
Hur långt tid kommer de ta?
Orkar jag ha den känslan inom mig mycket längre till?
De är frågor jag aldrig kommer kunna svara på.


Whatever is a part of you must be a part of me.






kläder från gina som jag vill ha.

Nowone knows how it's like.

Vaken , pigg och glad. Ellen ligger här och sjunger lite morgon visor. Myys, men nu måste jag hitta skjuts och massa för de fungerar ju inte här!


You gave me my wings so I could fly but know I can't fly enymore.

Väntar på att tjejorna ska komma hit men dom kommer ju aldrig? Inatt får jag tydligen besök av en beundrare oxå , hmm... undrar vem de kan vara ?

You never fight for us.


förlåt , ellen men dom är så jäkla fina.

Jag vet inte.

jag vet inte , jag vet inte, jag vet inte...

Jag vet inte bad jag tycker och tänker längre.

Har så himmla mycket saker att göra nu så jag känner att jag inte hinner något. Har haft nationellt prov idag , tyckte att de inte gick så bra.. eller okej men jag kunnde gjort bättre. Försöker plugga franska och engelska men de orkar jag inte. Ne , jag får helt enkelt dra mej till sängen och hoppas på det bästa imon.

Love is everything I can hold on to now.

kom nyss hem trån gymet , okej de var för en timme sen men ändå. är rätt trött tror jag drar mig mot sängen snart , puss.

and i do everything for you.

styrke/konditionsträning på handbollen idag , är rätt slut så jag bör dra mej mot sängen. Skulle ju engentligen haft besök här inatt men ingen kom , haha.



I´m dreaming.

Hallu, kom hem från frisören nu , blev faktiskt nöjd. Inte för att de är så mycket skillnad men ändå. ne orkar inte skriva något mer.


jag vet inte vem jag är längre, är jag den jag tror jag är eller måste jag hitta mej själv långt,långt borta?

Hemkommen från stallet och handbollen , de gick dåligt för mig idag på handbollen asso jätte dåligt. Och jag känner att jag har så mycket nu , faan orkar jag?

you ain't gonna crack me anymore.

 

Gårdagens nya kläder blev dagens outfit

Allt som börjar bra slutar bra.














Sitter och lyssnar på nickelback-this afternoon och tittar  massa bilder från egypten och bara drömmer mig tillbaka...

My heart forgets to beat when I see you.

Har haft myys kväll med min familj , nu blir de nog att titta på en film och sen sova lite grann.

I dream I could fly.



Hallu,
har haft match idag gick väl sådär , jag tyckte de var bra från vår sida men aa min sida , kändes som jag aldrig riktigt kom in i matchen. aa, och efter andra halva halvleken så slog jag i huvudet och nu sitter man här med en liten hjärnskakning. Menjag mår bra nu och imon bär de troligtvis av mot kalmar med ellen , trevligt!

Jag ser dig , undviker dig , gömmer mig och nu är du bara en dröm.

Haj, sitter i min säng med ny inlaggda lakan efter en skit trevlig kväll med tjejerna, kan de bli bättre? Imon är de match är inte taggad men de får gå, hoppas på vinst självklart men aa då skulle nog motsådarna behöva hoppa kryckor eller vara fulla eller något haha. Ne nu ska jag sova , blir rätt tidigt imon för att vara mig iallefall.
puss

make the time go faster.

Hallu, väntar på att nelly och ellen ska komma för lite hemmagjord glass, maränger, singstar och kanske lite film. Myys


slänger in en snygg bild på nelly

Don't tear me down.




 
Alla dessa dagar som kom och gick , inte visste jag att de var livet.

Make my heart a better place.

Hallu, måste bli färdig med min uppsats idag men har inte mycket kvar som tur är. Kom faktiskt nyss hem från Hultsfrred stannade ju med tjejerna och simmade 1 km , faktiskt väldigt stolt över de. På franskan hände oxå en så jäkla rolig grej idag, haha:
Peter: Vet någon vad croque-monsieur är?
Lisa: Kanske kapten krok?
Jag själv trodde att de va kapten krock och lisa oxå
Peter: Det skulle man kunna tro men de är faktiskt en grillad macka!
HAHAHAHAH , låg humor men jag kunnde inte sluta skratta. Nee , nu ska jag skriva färdigt skiten!
Puss

Allt känns jobbit men jag kan inte säga något till dej för du skulle inte förstå.

Tjaoo, försöker öva franska men orkar inte. Drar till gymet om en halvtimma med tjejerna , ska bli trevligt och jobbigt. Men de ska bli skönt , jag älskar verkligen att känna att man har tränat och känna sig lite svettig och äcklig, haha. Ne nu bör jag skriva lite på min uppsats så jag kan åka på handbollen imon.


Min klocka har stannat under dina ögonlock, där fladdrar drömmarna förbi och inuti är du fjäder lätt och vit.

Hallo, fysik vem kom på de ? Förra året trodde jag att fysik var mitt ämne men nu hmm...
Aja , skit samma ptrovet går som de går.Ikväll drar jag mej mot hultsfred igen och tränar lite.
Puss

RSS 2.0