Dagarna flyger iväg, men jag sitter still på min stol.

Sjukdommen vill helt enklet inte släppa greppet om mig, jag orkar inget helt enkelt, inte ens blogga! Kommer nog inte till skolan imon heller, borde verkligen men jag mår skit! De är de ända jag har på hjärtat nu.


jag vill leva i nuet.

jag har sett dig plågas varje dag.
jag hör dig säga att du mår bättre,
men jag hör dig även säga att du vill ge upp.
"allt kommer bli bra" säger dom.
men kommer de de? 
jag vill leva i nuet,
men de är så enkelt att drömma sig bort om vad som kan hända.
om de händer något med dig så ger jag upp.
mamma, jag älskar dig. 


Even the wrong words seem to rhyme.



 
bilder från i lördags.

Dagen har spenderat dagen i sängen. Någon mysig bacill har bestämmt sig för att jag ska vara ofret, men kan vara rätt skönt att vara hemma någon dag kan jag ärligt säga. Kommer troligtvis inte till skolan imon heller men that's it. Matchen igår blev kanske inte den bästa, de slutade... med mycke, haha kommer inte ihåg. Spenderade nästan hela matchen på bänken pågrund av min älskade hand som aldrig vill bli bra. Puss. 

Men du, begrav mig nu.

Är de bara jag som är glad över att de snöar? Tror nästan de. Nu är jag trött och så ska sova, godnatt!

I'm not the girl I wan't to be.

Försöker plugga på alla länder i världen+huvudstäder, ni kan ju gissa hur de går.. Vi ska även på match snart och jag är håller på att bli sjuk och har fortfarande ont i handen, så de kommer nog inte heller gå så bra. Men nu ska jag sluta dra upp de tråkiga och istället säga att jag hade en trevlig kväll igår, sen sov jag ju även hos amanda och de var inte heller helt fel. Blev även en sväng på fyrhjulingen med henne, toppen tycker jag.


We're gone party like it's the end of the world!



Nu är vi taggade och klara, NU KÖR VI!

Jag ska tända en stjärna för dig.

Hejhej, en seg skol dag slutade med pizza med tjejerna, mycket trevligt tycker jag, bengans special måste ju alla tycka om? Vi tog även en sväng in på willys och minnerna kom tillbaka lite från metro, haha. Senare blir de lite myspys med amanda och ellen tror jag och vem tackar nej till de? Ingen säger jag, ingen! Ne de är bäst att jag klär om och hör av mig till dom, hejsvejs!

Jag ska sluta följa mina egna fotspår.

 
Hallååå, dagen har bestått av mycket skratt och kul. Och imon blir de pizza med tjejerna, myysigt. Puss på er.

Bara för att vi inte är normala!










HAHAHA xD

Oh, this times are hard, it will making us crazy, give up on me baby.



Dagen har varit riktigt bra tycker jag, inget jobbigt hänt och har även haft en trevlig eftermiddag med ida. När jag kom hem sen kollade jag under min säg och såg gensat att de behövdes damsugas så jag tog tag i problemet och hämtade damsugaren. Och nu ska jag inte skriva mer här, pusspuss

I'm trying to get to know how I am.



Semlor måste vara guds skapelse? Sitter och mumsar på en nu och de är så gott! Ne, ska sova nu, godnatt

Just nu, just idag ångrar jag morgondagen innan den börjat.

Hallå, lovade bilder igår men något sådant blev de inte, jag är även trött efter matchen som jag nyss spelade. Så inget sådant blir det. Jag saknar även min ellen som adrig kommer hem! åh, vad trött man blir! ne, nu sa jag sova, godnatt!

The only thing that our hearts are made of are the acts of forgiveness and love.

Borta bra men hemma bäst säger dom, jag är inte helt säker på att de stämmer. Att komma upp till fjällen och träffa alla härliga människor, stanna i ekshärda och köpa mat, gå in i våran varma stuga och bestämma vem som ska sova vart, spela massa kort och skippo, höra på mobergs dåliga skämt som man ändå skrattar åt, gå upp klockan 8 och höra alla säga "mon mon", se ens föräldrar bli lite glada av öl, äta marias tacogratäng, bli mobbad för att jag åker så mycket skidor, basta och slänga sig i snön sen och bara trängas 14 stycken i en stuga, de är för jäkla härligt de! Iår blev de tyvärr bara 3 dar men va faan jag har inte skrattat så mycket på länge! Bilder kommer senare idag TROR jag. Hejsvejs på seende!


I'm leving home.

Drar till branäs imon så kommer inte bli mycket bloggande på de närmsta dagarna men skit samma för jag ska ha det GRYMMAST där, haha. Ha det bra här hemma med inte snön så drar jag till snön! pusspuss!

I keep trying.

hallå, kom hem idag och såg att min bror hade fått brev från något pensions bolag. Jag började då fatta hur snabbt egentligen tiden går, sen efter de sa han att han skulle åka och köpa bil med. Jag kommer ihåg när vi va små och bråkade och lekte, fy vad jag saknar dom tiderna...
Idag har jag då gjort nationellt prov i fysik. Gick dåligt kan man säga men jag hoppas att jag kan skrapa ihop poäng till ett g. Nä, nu ska jag till hultsfred för rumia-möte, puss.

I wan't to be made into someone how's never make misstakes.

Hallå, känner inte för att återvända till skolan nästa vecka, även inte imon. Nationellt fysik prov imon, har inte ens kollat på det. De kommer gå åt skogen. Önskar att jag gick i 3:an eller något. Livet var så lätt då. Fast nu när jag praor där så fattar jag inte hur dom vill jobba så mycket. Dom kan inte sitta en sekund utan att vilja ha något arbete att göra, endel vill inte ens ha rast!? Ää, jag fattar inte de. De är det ända jag har på hjärtat just nu, puss! 


I wanna be free.


Jag gifter mig med dig i mina drömmar men i verkligheten känner du mig inte.

Hemma från praon nu. Har väll inte varit så där jätte kul. Som sagt har jag varit på skolan i 1-2-3:an. Jag satt och tuggade tuggemi med mobilen i handen, kanske inte världens bästa förebild för ettor? De få bli bättring imon. Fast man blir ju rätt galen när allt är så enklet fast de är de ju inte för dom. Jag kommer heller inte ihåg att man hade prov när man var så liten? Jag har för mig att jag gjorde mitt första prov i 5:an 6:an någon gång? Mycket har förändrats sen dess tydligen. Nej, nu ska jag sluta tjata och istället se på vampier daries som jag missade i fredag. puss! 

I'm at war with myself.





A bientot mon amour, qui?

I'm trying to be someone I'm not.

Söndagar brukar vara tråkiga och man har alltid ångest inför skolan. Men denna söndag är anorlunda, jag har prao i veckan och sen drar jag ju till branäs på torsdag så veckan blir nog kalas om jag få säga de själv. Dagen har bjudit på handboll och en rid tur, mycket trevligt.

23:34

Tröttare människa på denna jord få man leta efter tror jag. Så jag ska sova godnatt!

Jag ångrar inget förren jag vet att jag ångrar det.

hej, dagen igår blev lyckad tycker jag! Hade en trevlig stund med alla fina människor. Först var vi hos lisa, sen drog vi oss till bussen och Hultsfred, när vi böev avsläppta vid willys flamsade vi mest runt. Sen helt plötsligt blev jag lämnad vid willys, alla gick utan mig och jag satt kvar, men tog mig till metro sen iallefall. Nu mår jag bra och har spelat match och suttit i seket. Ikväll blir de att dra till nelly för melodifestivalen. Fast först ska jag hinna med min buss som går om 50 min. Hejdå!

Every beat of my heart is killing me slow.




Stannade på ttf:en idag och gjorde matteprovet, gick inte så bra, hoppas på ett g. Är väldigt seg och trött vet inte om de beror på vädret? Kan vara så. Ska iallefall träna handboll ikv, får se om jag orkar, haha fast jag ska kämpa så gott jag kan. Funderar oxå över vad jag ska ha på mig imon..? Fast har några idèer, så de blir nog toppen!


I alweys save problems for another day and that's just make me more uncertain of life.

fredag blir det metro iallefall, jag var ju arg i veckan pga att de inte blev tove och sen fick jag reda på att de bara blev "disco" och då visste jag inte om jag ville gå men nu faan ska jag dit! På lördag hoppas jag på en liten slappar kväll framför melodifestivalen med något gott. För när denna skolvecka är slut känns de som att allt är bra, för nästa vecka dra jag mot fjällen, fyy farao vad skönt!


Jag är svag men du är svagare.




Jag är för feg och dum för att se sanningen i vad jag håller på med.

Plugga, plugga, plugga är det ända jag borde göra denna vecka. Ibland undrar jag om skolan verkligen tänker på hur mycket vi gör..? Jag orkar verkligen inte, jag håller en hand på boken och hoppas på att lite tanke kraft ska föras över men de går inte, haha. Men jag måste sova nu så godnatt folket!

I'm dreaming of letting you go, but I can't, you will alweys be on my mind.

Arg kan man säga att jag är. Tove är ju inställd och framflyttad. Jag var verkligen pepp inför de och allt skulle bli så grymt men nej! Nu får man vänta i en månad till... Men aja de är väl bara att bita ihop och vänta. Nu tänkte jag släga in några bilder från förra lördagen. Okej en bild blir de för dom andra cpar sönder.




I'm not ready to move.

hallå, jag vaknade upp typ halv 12 idag och var rätt lycklig sen kom jag på att de är söndag och då sprang lyckan iväg och när pappa kom in arg och sa att vi måste lasta hö så blev de inte mycket bättre. Men när de var gjort kom Ellen och vi sökte sommar jobb och sedan gick vi en runda. Fast jag och Ellen kan ju få våra psyken så vi gjorde rätt sjuka grejor men de var kul, när vi satte oss på bron sen kom amanda och ida o hälsade på. Trevligt var de men de förblev inte så länge innan vi gick hemmåt. Nu ligger jag och tänker på att jag borde plugga men jag orkar inte! Så jag skiter i de! Puss


I miss vake up happy.









I don't remember you looking any better, but then again I don't remember you.












Bara för att jag hittade mycket fina bilder!

It's time to face the true, I will never be whit you.

Hallå, om ingen märkte de va de Evelina som skrev här igår. Fast jag skrev på hennes blogg sen så vi är kvitt! Jag var då i oskarshamn igår och kollade på bio, black swan hette den. Evelina sa att filmen skulle handla om en gullig liten balettdansös och sen var den skit läskig! Aja, den var bra så. Nu ska jag dra mig ner till idrottsgatan för myys med fina tjejer, puss!

Älsklingen <3

Världens bästa dag hittills! Är i Ohamn hos min lilla älskling! Sitter och kollar på My little pony med henne och hennes lilla syrra som är hur gullig som helst och sitter o berättar vad som kommer att hända ;D
Blir snart att dra sig innåt stan och Black Swan =) Har en känsla av att jag kommer sitta och stortjuta till den filmen asså! HAHA

Inatt blir det massor med skitsnack med <3! Älskar henne! Hon är min! Bara min! Ingen annans! Så försök inte änns att komma i närheten av henne! Jag släpper henne aldrig!!!!




Even the best falls down sometimes.

Hallå, har lysnat på den där manne hela dagen, haha. Jag fattar inte hur man vågar ställa sig inför alla och prata om allt han pratade om! Jag önskar faktiskt att jag var så uppstående (haha) om mig själv så jag vågade göra så. Haha, fattar knappt vad jag själv skrev men skit samma. Ne, ellen är här och hon ska tydligen sova här inatt... Haha, fast hon är alltid välkommen. Imon drar jag mot oskarshamn city, puss.

I don't wan't to start over again.

Handboll va de ända som stog på chemat idag. Vi tog guld! Både killarna och vi tjejer, faan vad bra! Var faktiskt riktigt kul tycker jag, alibaba gjorde faan dagen roligare! HA-HA, kul kille. Men ne jag orkar inte helt enkelt hejdå!

I was wrong from the start from the bottom of my heart I apologize, what I did to you was hurtful.

Tjena, har tränat handboll 3 gånger idag, duktigt! Ellen först hade vi att på idrotten och sen dm träning och nyss kom jag hem från en redig träning. Imon har jag sov morgon sen handboll en hel dag och på torsdag har vi sex och samlevnad hela dagen utan första timmen , skönt en riktig dag kvar i skolan! Puss


I know that I've hurt you, I know that you are angry but I'm glad that I've tell you the truth.

I'm just another stupied girl in this world.

tjaa, stannade efter skolan och lirade handboll med dm laget, imon är de ju en hel dag med dm saken i lindblom. Ska bli kul faktiskt kul, men aa jag har rätt svårt med att hålla i bollarna eftersom dom inte har någon klet men ska nog gå. Nu blir de först till stallet och sen handboll. Imon har jag oxå sov morgon... Fy faan vad skönt!

RSS 2.0