now I wanna leave but i'm lost.



Måndag, min dagbok kan vara de bästa som finns ibland. Jag sitter i mitt uterum, i någon slags flätad upphängd stol och bara skriver. U n d e r b a r t! Nu hör jag nelly komma så de är nog bäst att jag ger mig av med henne mot ida, för vi ska gå en sväng. Denna vackra dag har jag inget att skylla på. Livet känns bara fint.

!

Nu är de ett bra tag sedan jag bloggade, jag har bara inte orkat. Men jag måste även sova nu, så godnatt!

Jag kommer inte kunna le mycket längre till.



Denna onsdag har jag dansat runt midsommar stången på dagis(!!) haha, tyckte jag var riktigt duktig. Jag har även ätit tårta, sprungit efter en 1 åring i 2 timmar, gått typ 8 kilometer med nellan och idut och nu ska jag sova! pusssss.

Hörde du sången dom spelade på radion, varje ord tycks handla om dig.

Tisdag, denna dag har varit som alla andra vanliga dagar. Nu ska jag sova, okej godnatt!


Jag älskar dig, lycka till med allt, för jag går nu.





Återligen är jag ledsen och livet känns som ett rent helvete. Men varje dag räknas, jag kan inte göra något åt allt ändån. Dagen på dagis har varit rejält kul faktiskt. Förutom att dom har kört slut på mig, och jag ska vara där i 3 veckor till.. hm... tror jag klara de.. Nu ska jag mysa ner mig i sängen med min dagbok och sen sova! pussen. 

öga mot öga, king mot kind, hand i hand, allt kom tillbaka så snabbt.

Helgen som jag trodde skulle bli den bästa, blev inte lika bra, jag är nere där jag var för någon vecka sen, jag trodde allt hade blivt bra men nej. Jag ska också passa på att säga att jag älskar min underabar föredetta klass 9e, tack för allt och alla minen, ni är alla helt sjukt fina! puss

Mina ögon kommer alltid le mot dig.

Hemma från avslutningen. Grät inte ett skvatt, visst jag var nära några gånger men jag antar att jag är helt känslolös just nu. Bilderna från i gårkväll och idag kommer imon antar jag. Nu ska jag mysa ner mig i soffan med klass tröjan och sova en sväng. Senare blir det studenten och fest, puss!

Jag är kanske stark, men du förstörde mig.

Torsdag, nu ska jag bege mig mot hultsfred för en avslutnings middag. Innan idag var vi sämst på utklädningen och sen drog vi upp till järnforsens skola och jag fick göra mycket för att hålla tårarna inne. Nu måste jag fixa färdigt, hejsvejs!


Stunder som inte betyder något kan bli till dom vackraste som finns.





Klassdagen blev extremt kall och rätt tråkig. Vid hesjön höll de flesta på att dö av köld tror jag.. och nu går min buss så nu måste jag bege mig! heeeejdå!

I close my eyes, for another night.


Måndagen
blev inte riktigt som alla i 9e hade trott tror jag.. Vi kom 4 i brännbolls tuneringen. Inte bra. Vi skyller på dommarna, de blir bäst så. Dagen har också erbjudit på rumia möte, en sväng i stallet, suttit och pratat skit med ellen och nelly i lekparken, skrattat åt vår söta hundvalp som egentligen inte är våran, kastat piltavla med ellen och hennes kusiner, ätit glass med jordgubbar och chokladsås och för första gången på väldig långt tid har jag kännt mig fri och lycklig. Nu ska jag bege mig mot min säng, godnatt!

Beautiful soul.

heeeeeej, jag ska sova nu för jag är trött för jag var hos evelina inatt, och där skrattar man ihjäl sig half, kul blogg inlägg, hejdå!

My heart is refusing me.





Nu går snrt bussen mot hultsfred som jag inte får missa, nelly och amanda sov här inatt och idag så vi på filmen A walk to remember. Både nelly och amanda grät men jag var inte på humör för de så jag bara satt och förstörde.. förlåt. Nu måste jag springa hejsvejs!

Så som i himlen.





Fredag, den vackra dag har bestått av att vi slängde ut alla grejer från vårat klassrum, snyft. Nu ska jag, amanda och nelly sjunga singstar!

I'm flying whit hope, I'm flying whit truth, I'm flying whit misstakes, I'm flying whit you.







Sommaren närmar sig och jag glad. Just nu. Nelly och jag har gått en liten sväng idag och sen satte vi oss ner och gjorde våran lista över saker vi måste göra innan sommaren är slut... Jag blir nervös bara jag tänker på den, de är inte lite sjuka grejer vi har!

Som att du aldrig lixom brytt dig.

Dagen har känts undlig. Alla har varit på konstiga humör, även jag. Allt känns bara helt suddigt och de känns som att jag lever i en annan värld, en konstig, jobbig värld... Jajaa, de blir bra, allt blir bra, någon gång. Nu ska jag sova tidigt för första dagen på länge, godnatt!

Ung kärlek.



Efter en rätt dryg och lång dag är jag trött. I skolan höll jag eller alla på att avlida av värme. Tog ett bad förut och annars har jag spenderat min fritid till so arbetet som äntligen är färdigt. Mycket trevligt med att sverige även vann. De är allt jag har på hjärtat för tillfället.  

De skulle varit jag, jag som stog där, jag som var lycklig med dig.

eyeyeye, en rid tur med ellen, lite plugg och en badtur kan göra en dö slut! så nu ska jag sova, drömma och vakna till skolan, toppen!

Jag har förlorat dig föralltid, jag vet de nu och jag gråter över det varje natt.









Man kan ju inget annat än älskar öland. Dagen har spenderats hos amanda och en bad tur med elno med, nu ska jag plugga! tjoosan!

Tankarna lämnar aldrig den som är svag, även att jag vill att dom ska lämna mig.










Bildbomd från dag 1 på öland.

Tjeeeena! Gårdagen var helt okej, inte det bästa jag varit på men kul var de absolut. Först lite chill hos ellen, sen när vi kom till Hultsfred drog vi till john och sen vidare mot annie, har inte en aning om när vi kom till parken men jag gissar runt 11 någon gång. Idag har jag gått en sväng med amanda sen bakade vi kladdkaka, tog med den till baddammen och solade, badade  och hade allmänt roligt! Nu blir de att rida en sväng med amanda och maja, sen spenderar jag nog natten hos amanda. Puss.

dance the night away.

jahooo, vad ska man berätta. Kom nyss hem från öland , där de har varit mycket varmt må jag säga, har brännt ryggen av mig, typ. Nu måste jag bege mig mot ellens place, sen hultsfred parken. Tror detta kommer bli en lyckans kväll! PUSS!

RSS 2.0