let's dance until we both cry



ikväll ska jag dansa tills jag dör.


stuck in my day dreams



grattis mamma och bror som dock inte fyller år idag men kalaset var ju idag så. puss på er

I see you in sky above



spenderar mycket tid med gullet ovan, sparkar lite boll, umgås med mina vänner och i helgen ska jag festa tills jag dör. livet är förjävla bra.

Your gone make me lonesome when you go

livet är super bra om man räknar bort skolan för den suger helt klart. kom precis hem från fotbolls matchen med en blåtira på ögat, så nu ska jag helt enkelt bara dricka thé och tycka synd om mig själv!

karibien
















kryssningen genom karibien var helt fantastisk. lyxigt, helt nytt och en jävla stor båt. dom första bilderna är från båten och Haiti, sedan efter "flätbilden" kommer bilder från Mexico. några bilder från Jamica fick vi tyvärr inte med oss. dom två sista bilderna är på våra underbara servitriser som serverade 3-rätters middag varje dag, tror jag blev lite smått kär i dom<3<3

miami

















haft 2 underbara veckor i USA/karibien. I miami var vi i everglades som är ett stort träsk med massa äckliga aligatorer. vi var även på miami sea akvarium och sett världens underbaraste djur, späckhuggare! även varit på keneldy space center och sett på raketen som först kretsade runt jorden och massa mera! det är bilderna ovan även lite från miami, bilder från karibien kommer imorgon.

RSS 2.0