jag hoppas att du vet att du betyder för mycket för att jag bara ska låta dig gå. jag är för jävla dålig på att visa det och det är bara en annan dålig sida.

trött, sliten, ledsen, glad, allt får beskriva denna helgen. rookie var väll inte det bästa för allt gick åt helvetet. igår åkte jag till kalmar och stannar här typ hela veckan. tack gode gud att jag får åka ifrån allt skit där hemma. skriver när jag orkar igen hejhej.

låt oss låtsas att jag saknar dig.


hejhejhej, jag har inget att säga förutom att det här har varit den segaste, tröttaste, jobbigaste dagen på länge. nu ska jag hem och antagligen rida en sväng i mörkret och plugga massa. sedan ska jag vakna upp glad imon och inse att det faktiskt är fredag och detta kommer bli en grym helg. puss på er

jag står på kanten och väntar på att falla.



onsdag. skrattat i skolan och spelat handboll med skollaget idag. handbollen gick åt skogen. nu ska jag plugga massa, massa, massa och bara vänta på att det ska bli fredag!

ellen




bara för jag glömde nämna min vän Ellen igår och hon har varit lite små sur på mig hela dagen för det. Så nu säger jag att igår fick hon mig att skratta som aldrig förr. Ellen alltå. Ellen mobelius!!!


darling I wish you would understand.


härliga söndagar. även om jag har stressat runt hela dagen kan jag inget annat än älska söndagar. jag drog en sväng till hultsfred på morgonen och satt i seket på handbolls matcher, ridit en sväng och nu ska jag sova för det var länge sedan jag var såhär trött.

jag ska stå i dimman av dina ögon.



Fredag, nu ska jag spela massa spel som ni ser och sluta vara sur, jag har trotsallt två av de finsate människorna här!

jag kommer aldrig hitta någon finare än du.


snygg webbcam bild? hahaha, rätt oseriös. idag tänker jag inte göra något förutom och rida och möjligen dra mig till nelly. imon är det fredag och då är det bara en vecka kvar till rookie. peace folket!

tried to break my heart. well it's broke.


Så här kan man säga att min dag mest har sett ut. Jag var väll i skolan först men sedan tog jag mig en rid med Sara och hundarna. Nu drar jag mig ut i regnet för att gå med amanda. puss!

god damn your beautiful to me.


hejhejhej, inget kul händer i mitt liv. allt är som det ska, allt är bra. nu ska jag plugga.. en massa.. puss på er.

jag tror att du inte bryr dig, jag tror att du känner som jag, jag hoppas att du aldrig lämnar mig, för jag är för jävla svag.



FREDAAAAAAAAG! idag ska jag bara mysa massa med mina fina tjejor. jag hade inte klarat mig utan er!

jag vill bara ha ditt varma leende jämte mig.




Tisdag. på idrotten idag hade vi innebandy och jag tror jag kom på att jag inte är lika dålig som jag trodde på innebandy. och jag har tydligen också gått med i hultsfreds gymnasiums handbolls lag? jaja, vi får väll hoppas på att det slutar bra. nu ska jag springa bort mot ida innan hon blir galen. puss!

jag vill möta dig någonstans nere på djupet.


lite smått oseriösa bilder här ovan för. men jag har verkligen inga bilder att bjuda på. när mamma drar på gospel kör så ska jag nog mysa mig ner i soffan framför vampier diaries och bara bry mig om mig själv. det tycker jag låter bra, hahaha! hejhejhejdå

feel like I'm tryin' to breathe under water, tryin' to climb but I keep fallin farther


hejhej, om jag ska vara ärlig är det inte helt fel att min bror och min pappa är på älgjakt hela veckan, jag saknar dom men det är mysigt att bara vara hemma med mamma med. lilla amanda har dragit till vetlanda och nelly och maja till karlskrona, känner en aning saknad till dom med. nu ska mamma och jag se på film. puss.

.


I think that he could be the better half of me.


skogsmys med ellen och massa trädklättring, kladdkaka och bravojuice. ridning med maja och lite film häng med amanda och ida. så såg min dag ut, fint!

I've got lost in the beauty of everything I see, the world ain't half as bad.


Fredag, jag har knappt haft några lektioner idag. Kollat på showen, chillat i "vila" rummet. Nu kom farfar och kvitra, så jag ska äta lite gott och sedan ska jag mysa massa med mina vänner, puss!

Hello world I hope you're listening forgive me if I’m young.


Jag älskar dig Ellen. Det är jobbigt nu men du tar dig igenom det. Du är stark och jag finns alltid här.

Hejhejhej, jag sitter i skolan nu och är sådär lagom seg efter att ha haft mer än 2 timmars håla. Nu ska jag har matte med lans, jippi!

oh, your in my veins and I never want to say goodbye. But I know, soon you will hate me, forever.


Måndag. har haft entreprenörsdag idag. har varit helt okej, fast jag har varit rätt trött. pluggat lite med ida och ridit en sväng med maja. nu ska jag plugga massa puss!

hur jag än gör finns det ingen annan utväg än att såra dig nu.

Söndag. idag har jag bara pluggat och sovit. men det är inte helt fel det. jag har verkligen ingen lust att blogga eller något just nu så jag berättar bara att jag lever.


RSS 2.0