tell me why you still make my tears fall

har haft 3 underbara dagar med min vän ida och hennes pappa. har sett winnerbäck, simple plan, rise against, laleh, magnus uggla, agnes, roxette m.m. peace and love ägde. winnerbäck och simple plan var helt fantastiska. och nu tänker jag lägga mig och sova med ett leende på läpparna.

some may say your a dreamer




hejhejhej alla glada. livet är fint idag har jag firat min kusse som fyller 20 imorgon massa grattis til henne!! nu ska jag försöka vila efter mitt och idas skratt idag. puss

say nothing



vill gratta min kusin som tog studenten idag!

this isn't giving up no, this is letting go



har varit och kollat på mina fina vänner som slutade 9:an idag. kommer själv ihåg hur hemskt det var förra året, usch! medans alla andra är på hultsfreds festivalen så sitter jag hemma och glor och ni ska veta att det faktiskt är... skit tråkigt. men jag ska iallefall vara med en fin vän ikväll och det gör allt mycket lättare.

Allt som vi verkligen älskar är oersättligt, och allt som vi kunnat tänka oss ersätta har vi aldrig i sanning älskat


några mobil bilder från veckorna som gått. här i järnis flyter livet på galant. blev färdig med alla mina arbeten idag så nu har jag tagit sommarlov, så skönt!!! längtar som tusan tills jag tar studenten och imorgon ska jag shoppa med linus och mamma, låter fint!

jag är ledsen om jag inte är perfekt men det finns inget annat för mig än dig

hejhejhej. skriver på de sista skoluppgifterna innan lovet, längtar till helgen och är sjukt ledsen över min insats i matten detta året. är även extremt glad över att jag har mina vänner, min familj och min pojkvän, de gör mina dagar. puss

RSS 2.0