vissa tänker andra tankar, tänker du som jag förstår du varför aldrig känslorna svalnar.



åkte till vetlanda med ellen igår, myste på café, shoppade, träffade trevliga män (haha), skrattade något extremt mycket. nu har jag absolut ingen tid att sitta här och slöa mig. pusspuss

jag har lovat och glömt, förlåtit och fördömt



vi är snygga och vi vet det, ehe. jag får inte ta på amanda så mycket säger hon. jag har damp så ja borde inte blogga nu, hejsvejs snyggingar

life was just a game we lost.


hejhej, idag har ellen varit här hela dagen och det var verkligen länge sedan jag skrattat så här mycket och när jag tänker efter så är vi även extremt korkade. nu ska jag vänta på att ishockeyn ska börja, hejdå på er

det kanske är lätt att hoppas men det har gått en tid nu, ingen aning om vad någon av oss känner längre.


tack tomten för denna braiga julklappen! vet att jag ser ut som en murveljök i den men jag tror ni överlever. gårdagen var fin men var extremt förkyld så den kunde varit bättre och så var ju även inte farmor där, det är inte samma sak längre utan dig.

misplaced trust and old friends, never counting regrets.



23/12-2011, kan inte riktigt förstå att det är julafton imorgon. fick blomster bud av farfar igår, ikväll kommer han för lite mys och god julmat. fick min sista present av nelly idag, "lilla boken om latmaskar" tyckte hon jag behövde... haha, men den är riktigt kul. nu ska jag gå och dra lite skämt för min pappa. får se om han köper dom.

allt du måste bestämma är vad du ska göra med den tid som gavs till dig.

hejhejhej och återligen hej. har tydligen gått och blivit sjuk såhär 4 dagar innan julafton. men tänkte försöka gå till skolan imorgon för jag vill inte vara sjuk, haha. nu ska jag plugga så jag slipper det på lovet. puss på er.

jag säger inget men du vet vad jag menar.




måndag. slutade vid kvart över elva, var hemma tolv. vill åka skidor mer än någosin nu och saknar 9e något extremt. nu ska jag sova även att jag har sovmorgon imon.

jag vill bara ha dig när jag inte har en tanke rätt längre.


hejhejhej, gammal bild, men har inte mycket annat att bjuda på. har inte rört mig ur sängen än, funderar på att ligga här hela dagen. i fredags var jag i hultsfred och kollade på natt fotboll och igår skulle vi ha mys kväll hos lisa men 30 minuter innan sista bussen till hultsfred gick så kom vi på att vi nog ville festa ändå, alla lånade lisas kläder och jag har aldrig stressat så mycket i hela mitt liv kan jag lova. jag har ingen aning om hur jag mår eller vem jag är just nu.


trött på livet, trött på mig själv, behöver någon, behöver något.

min överskrift säger allt.

kännde på mitt hjärta så det satt kvar, så det satt på rätt plats för att någonsin kunna brinna för någon igen



ellen stylade mig idag. tänkte bara om ni ville veta. jag har sämst humor idag och kan inte sluta skratta åt livet. imorgon har jag franska prov, är inte ett dugg nervös eftersom jag vet att jag ändå kommer få f men jag gillar livet ändå, rätt mycket iallefall.

jag var stark då, innan allt. nu försöker jag vända ryggen mot det, jag försöker glömma det men det äter upp mig inifrån




kom hem med en ond fot, ett svullet ben och en blå nagel, men vet ni vad? jag älskar handboll hur mycket som helst ändå! igår hade vi födelsedags partaj för ellen, ni är bäst tjejer! nu ska jag plugga franska tills jag dör. hejhejhejhej!

när det krävs timmar av tanken på dig innan jag gråter är det inte saknad. det är något helt annat men vissa dagar kan det vara mycket värre än saknaden


hejhejhejhej, det tog en timma att åka buss från hultsfred till järnforsen idag. inte det roligaste jag varit med om. ikväll ska jag vara med mina finisar. längtar även otroligt mycket efter april, ja för då ska jag ju till usa.

You can catch me, don't you run if you live another day in this happy little house the fire's here to stay.



har stirrat på skärmen i en kvart nu och har ingen aning om vad jag ska skriva. nelly och jag ska inte äta något onyttigt och träna varje dag denna vecka, det kommer nog gå bra... förhoppningsvis.

om jag är stark eller svag. det spelar ingen roll.





gulligt. amanda hittade bättre vänner än mig att vara med idag så det är väldigt tur att jag har ida som gör min kväll blir bra ändå! imon blir det massa shopping med nelly och ellen i växjö. livet känns helt okej även att jag hatar mitt gymnasieval.

RSS 2.0