Det handlar om dig.

eyyy, sitter här hos ida medans hon prövar kläder tills kvällen. Vi har pluggat gärnet och nu har vi gett upp! Så nu ska jag nog dra mig hemåt och senare mot mörlunda för feeest, myyys! PUSSHEJ

Jag älskar dig lika mycket som jag saknar dig och du kommer alltid ha en av de största platserna i mitt hjärta men jag måste låta dig gå nu.





Hallå, nu var de ett bra tag sen jag satt vid datan kan jag säga! Men ärligt talat har inte så mycket hänt egentligen. Igår åkte jag till pata med nelly, mycket trevligt må jag säga! Förutom att hon tog sönder sina solglasögon (och även tog sönder ett glas) men vem bryr sig? Sånt händer! Vi tog även första soppet i havet, fast påvägen hem sen höll jag seriöst på att frys ihjäl. Idag ahr vi varit i kalmar och shoppat lite och nu kom jag nyss hem från Ida, där har vi haft fredags myyys som ni ser på bilden ovan! Läxor, läxor och mer läxor säger jag bara! Pusshej

I'd rather give my ego another push.









Min Måndag bestod av en väckning av nelly sedan någon exotisk frukost som hon skrammlade ihop. När vi sedan la oss i solen och solade kunnde vi inte ligga still så vi tänkte: varför inte cykla en bra bit och bli solbrännda på vägen? Så vi bestämmde oss för att cykla till kvillsfors-pauliström-järnforsen, 3 mil! De var kul men förbannat jobbigt! nu ska jag dra mig ner till min familj torgnysson och slagga där! hejsvejs!  

Vi hade varit lyckligare nu om jag bara hade fattat vem du var från början.







Dagen började med att de var en geting i mitt rum som surrade runt så att jag inte kunde sova, kul! Sen när jag släppte ut den så somnade jag om och vaknade vid halv 1. Då hade nästan hela dagen gått så jag var super lyckligt! Men sedan drog jag ner till nelly och solade och sen vidare till hultsfred och tränade och de minsan var inte helt fel! Nu ska jag dra mig ner till nelly och stanna där föralltid har mina päron och jag bestämmt! pusshej!


Jag lever för att se kärleken.



Lördag en av dom finaste dagarna i veckan tycker jag. Tycker inte att jag ska fördriva tiden här utan underhålla amanda som är här, pusshej.

When you kiss my lips you take me higher.

Jag tror ärligt att de är sommarlov nu. Det känns så. Funderar faktiskt just nu på att ta med mig en filt, min bok och mitt pick och pack och åka till stallet o sätta mig i hagen och samla tankarna. Tyvärr behöver jag nog gå upp dit och de orkar jag inte. Kanske ska gå ner till ån istället? Aja, hittar nog något finfint ställe. Grillen är även igång för årets första grillning, mums! Åå senare kommer amanda för våra egna kvällar, hahah. Imon drar jag oxå troligtvis till karlskrona med nellan. Där möter vi majsen och kanske drar oss till boda borg. Vi får se vad som händer, de blir suuuper vilket som. Ne, nu ska jag sluta schabbla!  Pusshej.

The black keys, showed me the world I never knew.



En dag som denna gäller det att bara ta det lugnt, och de gör jag bäst med ida jämte mig, film och kladdkaka.

I'm learning that love is harder than every other game in this world.

Om jag fick bestämma själv hade jag sutitt på ett tåg påväg bort här ifrån. Men man kan ju inte få som man vill hela tiden. Men något som gör mig glad nu är lite cola, jordnötter och vampier daires. Om solen kommer fram igen kanske jag springer ut och lägger mig i solen oxå. De blir super, pusshej.

I want to feel your arms around me, one last time.



Torsdag, en lugn dag i skolan med inte så mycket lektioner. Men jag har massa att göra över lovet känner jag, ligger massa efter. Men det känndes verkligen på hela skolan att de skulle hända något idag, självklart för att det är metro. Alla såg extra glada och pigga ut! Denna kväll kan inte sluta dåligt helt enkelt! Kom hem tidigare för nu ska jag dra på unsättning eller minnesstund för min farmor som jag saknar över allt. Men, men de blir bra. Nu skriker mamma att jag ska byta om så de är nog bästa att lyssna, pusshej.

Ge mig ett ord att bygga en dröm på.

Tisdag, börjar närma sig torsdag. Tove, pepp som tusiken! Men jag kan inte tänka på det för mycket för då blir jag ju galen! Fick nyss reda på att jag kom in i linköping! Men nu är den stora frågan: lämna hultsfred för att får göra något jag älskar fast kanske inte trivas med att bo borta och så. Eller stanna i hultsfred, spara pengar, inte missa allt här hemma men kanske gå miste om något jag verkligen vill...? De är frågan. Måste tänka igenom det länge nu. Ne, ska sova på det nu, nattinatti!

Jag vill bygga en framtid med dig, här och nu.





Eftersom de var så fint väder bestämmde jag mig för att rida en sväng. Tog med mig kameran och hoppade även för första gången iår, de var inte helt fel. Tänkte sova nu så jag orkar morgondagen. Fast innan ska jag passa på att gratta min bror som fyller 21 idag! GrattisGrattis!

Mina känslor växer för dig, men dina försvinner mer och mer.

Måndag, första dagen på veckan. Tror det hät kommer bli en mycket rolig och trevig vecka. Dagen har bara sprungit iväg. Skola och vårdcentral besök. Nu ska jag fixa skjuts till ellen tänkte jag, hejjsvejs.


How do you find your reasons in my deepest, darkest nights?





Dessa härliga söndagar förföljer mig. Har haft en mycket fin helg. Började i fredags med årets första utomhus dopp, inte illa! Sedan sov jag hos ellen och vi gick väll och la oss vid typ 6 på morgonen och gick upp vid halv 8, dessutom sov jag på golvet, inte det bästa jag gjort. Men dagen blev bättre, en tripp till Kalmar med tjejorna för lite shopping och sedan vidare mot vimmerby för en dag och natt med ebba. Jag kan ärligt säga att vi INTE är dom bästa på att hitta bra filmer! Vi är även inte dom bästa på att laga mat... Försökte steka en genomfryst köttfärs, de gick inte, verkligen inte. Denna vackra söndag har jag åkt till hultsfred för handbollsmöte, åkte buss hem och blivit utskälld typ, ridit med elno, duschat och firat min broder. Fin fint! Pusshej.

wooooooow, ida svensson är bääääääääässsssttttttt!!!!!!

F R E D A G. känns rätt bra om ni frågar mig.
ida och jag sitter på samma plats som vi gjorde när jag skrev förra gången.
börjar bli lite långtråkigt om ni frågar mig.
fast vi har inte suttit här hela tiden om ni trodde de. vi har faktiskt målat naglarna, plattat håret,
skrattat som myrslokar och lite annat smått och gott.
okej, ida här. elsa är nu nere och smaskar i sig massa god mat förhoppningsvis för de firar hennes storebror eller något sånt. ikväll ska vi röja järnet här i lilla järnis. hah.
om ni vill så får ni gärna kika in på min blogg en sväng, det gör ni väldigt enkelt genom att klicka här!
nu har jag ingenting mer vettigt att skriva så puss och kram på er!


I don't care of what you all think, I'm just doing my own thing.



Ida sitter parkerad i min säng och senare kanske vi får fint besök av några människor. Trevligt trevlig. Slänger in ett längre blogginlägg senare, för nu ska ida och jag partaja!


I don't want hr world to se us, 'cause I don't think they play understand.



















Tårarna kom nästan när jag fattade förut att vi troligtvis aldrig kommer vara tillsammans som ett lag igen. jag älskar er tjejer!

Jag såg dig härom dagen och jag gick förbi.



Jag har lagt ner geografin och går vidare med livet. Just nu drömmer jag om att få spela fotboll igen, gud vad jag saknar det! Men ne jag lägger nog ner mina drömmar och försökere springa lite mer med nelly istället.

When you keep yourself fucked you gets kicked in the dirt.



Datan vill fortfarande inte som jag vill. De är bara vissa bilder som går att ladda upp. Kan ju bero på att min broder laddar hem hundratjugofemtusen filmer? Men men, tänkte nu sätta mig ner och ladda hem seterra eller hur de stavas för imon har jag Geografi prov. Vi får hoppas på det bästa!


You're the closest to heaven that I've ever been.

Har massa bilder jag skulle lägga ut men min dator klarar inte de längre. Blir lagom G A L E N på den! Gårdagen var fin med skola, Vetlanda, stallet och en springtur. Dagen har bestått av skola och en myyysig picknick. Ellen och jag hade bakat kladdkaka och bestämmde oss för att gå på picknick, vi tog två dynor och bar kladdkakan genom hela Järnforsen, vi blev bara lite ut tittade. Vi satte oss på en åker bakom idas hus och sen kom även hon och fick sig en smak bit! Fin dag!

måndag!

Heeej, miiiiin fina dator vill inte funka så de är allt jag säger, hejsvejs!


Now I know my feelings for you.



Vaknade av att evelina skrev att hon var i hultsfred påväg till mig, stressade mig upp ur sängen och åt lite frukost. Sen har vi kollat lägenheter, så om någon vill lägga ut 1 miljon på en lägenheten till mig så är de frittfram! Nu ska amanda och jag dra oss ut och springa! Blir även en fin gammal bild på min häst! pusshej.

Jag vill se solen resa sig vackert igen.



Amanda och jag är helt normala och det vet alla! Hon har även fixat min blogg och jag blev väldigt nöjd! Nu ska vi göra kladdkaka hoppas jag på, pusshej.

Ge mig sommar!



Tänk att bara kunna gå runt i shorts och linne, äta glass i solen och bada i havet. De är det jag längtar tills mest just nu.
Nyss har jag städat rummet mch nu kom amanda. Ikväll blir det lite ändringar i bloggen som amanda ska hjälpa mig med, kladdkaka, skräckfilm och något mer som ni inte vet, haha.

I forget everything that is bad in this world when I'm whit you.

Godmorgon, vaknade upp för en halv timma sedan och solen lyste in genom fönstret, kännde att de här skulle bli en bra dag! Blir nog en rid tur med amanda och sedan en kväll med amanda. Tror de blir fint. pusshej.

Det spelar ingen roll hur vi gråter våra tårar, svaren är en viskning i en värld långt bort.

Hejhej, dagen har varit lite upp och ner. Har varit trött hela dagen men som tur har den varit rätt chill iallefall. Borde sätta mig med engelskan nu men vem orkar? Inte jag iallefall! Slår mig helldre ner framför tv:n för lite ishockey och glass med chokladsås. Ska även gå ner och prata lite med min älskade mamma som är tillbaka från sjukhuset. Och de var de som gjorde min dag värre, för jag fick reda på att hon även fått tillbaka sin cancer....

Truth is hiding deep inside of me.










 Fin fina bilder från en fin handbolls säsong!

färglös som en tår, blir jag utan din närhet.

hallåå, orkar helt enkelt inte lägga ut bilderna idag. de får bli imon, pusshej.

Tisdag.

Har massa fina bilder från antagligen min sista match och träning överhuvutaget i hhf. Borde lägga ut bilderna men hinner inte, måste plugga skit biologi så dom kommer imon LOVAR jag. Pusshej.

Baby, jag tror jag är kär.



Bjuder på en snygg bild från i lördags. Dagen har varit lugn tycker jag. Tog tidiga bussen till målilla och sov nästan lite på gården. Sedan skulle vi ta bussen hem men han som körde bussen bara åkte förbi oss men idas mamma kunde som tur köra hem oss lite senare. Nu på kvällen blev de en rid tur med ellen och sen en gå tur med amanda. Borde pluggat örat men ne de får vänta. pusshej.

jag faller.



Två tunga handbolls matcher spelade idag. Förlorade båda men jag tycker vi kan vara nöjda. Andra matchen ledde vi första halvlek men vad hände i andra tjejer? Vi gav upp, lät dom köra över oss, lät dom psyka oss. Jag har även aldrig känt sådan arghet i hela mitt liv. De bara kröp i kroppen på mig, jag visste inte vart jag skulle ta vägen ett tag. Usch!

All the things that you said, dans around in my head, all the time.





Hemma myys är aldrig fel men de hade även varit skönt att vara ute med alla andra och latscha runt. Men nej, glass med choklad sås och mys dress blir bra!

RSS 2.0